Super Mario Bros. Wonder är här – Nintedo bjöd på releasefest

I fredags släpptes Nintendos senaste tillskott i Super Mario-serien. Releasen av Super Mario Bros. Wonder firades rejält på nya Liseberg Grand Curiosa Hotel i Göteborg både under fredagen och lördagen. Gäster som kom för att träffa Mario fick givetvis möjlighet att testa det nya spelet på någon av de många Switch-stationerna Nintendo släpat med sig. Eventet lockade många besökare, både från media och allmänheten. Alla var samstämmiga när det gällde det fösta intrycket av Super Mario Bros. Wonder. Spelet hyllades för sin fina grafik och den där svårdefinierade ”Mario-känslan”, men också för flera nya spelelement, så som möjligheten att springa runt med Mario eller hans vänner i spelets bakgrund. De allra flesta skrattade också överraskat när de fick tag i en elefantfrukt som förvandlade våra hjältar till en elefant. En helt ny power-up för Super Mario Bros. Wonder.

Vi på Varvat lovar att återkomma med en recension inom kort!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.