Portal Knights och Steep gratis med PS Plus i januari

I januari kan PlayStation Plus-medlemmar spela Portal Knights, spelet där du både kan utforska och skapa en spelvärld samtidigt som du slåss mot ett gäng fiender. Dessutom kan du i snösportsspelet Steep åka ner längst backarna i Alperna och Alaska.

Det första spelet som blir gratis med PS Plus i januari är Portal Knights, utvecklat av den tyska studion Keen Games. Det är en RPG-upplevelse fylld med utmanande fiender och olika nivåer med en slumpad design.

Portal Knights innehåller dessutom RPG-mekaniker som gör det möjligt att bygga upp dina karaktärer från grunden. Välj utifrån tre olika klasser; Krigaren, Bågskytten och magikern. När du väl samlat en del utrustning och XP kan du bygga en portal som tar dig till en annan värld. Här är fienderna starkare och det kan vara så att du får möta en av spelets bossar. Nivåernas utformning och design slumpas fram vilket gör att du aldrig riktigt vet hur din omgivning ser ut på andra sidan portalen. 

Ge dig ut i Alperna i Steep

Det andra spelet i januari går helt och hållet ut på att utforska bergskedjorna i Alaska och Alperna. Steep låter dig utforska dessa platser med skidor, snowboard, paragliders och wingsuits. Spelet innehåller massvis av utmaningar att klara av och du bestämmer själv hur du vill spela spelet. Dessutom finns det inga liftköer!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.