Prey introducerar oss till nya gadgets med Transtar

Transtar Corporation, företaget som står i centrum i Prey, har utvecklat en rad olika verktyg som Morgan Yu kommer kunna använda sig av.

I videon ovan får vi se hur de olika verktygen fungerar och när det kan komma väl till pass. I rollen som Morgan Yu kommer spelare få utforska rymdstationen Talos I och försöka stoppa det Typhonhot som kan utplåna mänskligheten. Uppgiften har fallit på dig, vare sig du gillar det eller inte, att försöka avslöja vad det är som ligger bakom denna invasion.

Glöm inte att kika in på Bethesda.net för mer detaljer kring din arsenal från Hardware Laboratories, tillsammans med insikterna som teamet på Arkane Studios kan ge. Talos I må vara ett farligt ställe, men med dessa vapen, verktyg och utrustning kommer du åtminstone ha en liten chans mot Typhonhotet.

Prey släpps den 5:e Maj (en fredag, så boka undan helgen) till Xbox One, PlayStation 4 och PC, Prey utvecklas av Arkane Studios, samma studio som ligger bakom Dishonored-serien.

Vill ni ha något att göra fram till releasen av Prey? Testa Dishonored 2 gratis idag!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.