Prickskytta loss när Sniper Ghost Warrior: Contracts släpps i november

Polska CI Games jobbar för fullt på det kommande Sniper Ghost Warrior: Contracts. Nyligen gav studion beskedet att spelet kommer släppas världen över 22 november. Som en liten aptitretare har en lanseringstrailer poppat upp för att visa vad vi har framför oss under hösten.

Till skillnad från de föregående spelen i serien fokuserar Sniper Ghost Warrior: Contracts mer på sidouppdrag i sandlådeformat än en sammanhängande story. I rollen som en prickskytt tilldelas vi en rad uppdrag som ska avklaras med största finemang. Som grädde på moset är allt placerat i Sibiriens vildmarker där allt kan hända.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.