Pro Evolution Soccer 2015 kommer till PS4

Pro Evolution Soccer 2014 var ett steg i rätt riktning för Konami men det räckte inte riktigt för att rubba FIFA 14 från tronen som den bästa fotbollssimulatorn. Bristerna var allt för tydliga men det fanns några guldkorn som de gärna får plocka med sig till nästa spel i serien.

Som vi berättat tidigare så valde man att inte släppa årets upplaga till nästa generations konsoler vilket vi fann lite underligt med tanke på att FIFA 14 var ett av releasespelen till både Playstation 4 och Xbox One. Via Twitter avslöjar dock Konami att Pro Evolution Soccer 2015 kommer att släppas till Playstation 4 lite senare under året.

Det är bara att hålla tummarna och hoppas att de slipar lite mer på deras Fox Engine och ger oss ett bättre djup på planen.

Kanske är tiden kommen för ett tronskifte?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.