Rebellion berättar om vapenuppsättningen i Sniper Elite 5

Prickskytteäventyret Sniper Elite 5 ligger en dryg månad bort från lansering. För att haussa upp intresset för spelet satsar utvecklaren Rebellion tid åt att berätta om spelets olika delar. Ett av dem är vapenuppsättningen.

I en nyligen släpps video talar teamet om hur studion tänkt kring krutpåkarna och designen kring dem. Med hjälp av militära experter har man försökt skapa en så autentisk känsla som möjligt för spelaren att handha dem i strid. En stor nyhet är möjligheten att modifiera arsenalen efter dina behov, från kolven till pipan.

Räkna med eldstrider utöver det vanliga när spelet släpps 26 maj till PC, PS5, Xbox One Series S/X, Xbox One och PS4.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.