Xenoblade Chronicles 3 släpps redan i juli

Hur ofta skjuts spel FRAM egentligen?
Två karaktärer från Xenoblade Chronicles 3 spelar flöjt

Nintendo släppte igår en trailer som avslöjar ett nytt och tidigare release-datum för Xenoblade Chronicles 3 skapat av Monolith Soft. Spelet var tänkt att komma ut i september, men i ett sällsynt drag släpper Nintendo spelet den 29 juli, nästan hela två månader tidigare! Tror ni inte på mitt skrivna ord är det bara att dubbelkolla i trailern här under! Videon visar releasedatumet nära slutet.

Kolla på den coola trailern fylld med robotar, magi och over the top anime-drama. Allt man vill ha i ett JRPG med andra ord!

Ny story, nya karaktärer

Det nya delen i serien kommer att äga rum efter händelserna i Xenoblade Chronicles och Xenoblade Chronicles 2 (duh). I det tredje spelet spelar du som en grupp äventyrare och deras ledare Noah och Mio. Äventyret kommer ta dem till många platser och de kan möjligen hitta ursprunget till nationernas krig.

En av Xenoblade Chronicles 3 huvudkaraktärer. Hans namn är Noah och han har ett stort svärd.
Noah är en av spelets huvudkaraktärer. Cloud Strife lagstiftade år 1997 att alla huvudkaraktärer i JRPGs måste ha överdrivet stora svärd.

I trailern kan vi se lite ny gameplay. Två karaktärer kan slåss och sen förena sig till en Ouroboros mecha-form. Ouroboros är starka och har sina egna movesets som ger spelaren en fördel i strid.

Det här ska gå att göra för flera par i ens grupp. Vill man veta mer och se fler coola screenshots går det att läsa vidare på Nintendos officiella hemsida för spelet.

Xenoblade Chronicles blir en trilogi

Detta är tredje spelet. Var får man tag på spel ett och spel två? På Nintendo Switch. Även om spelserien började på Nintendo Wii har Nintendo varit smarta nog att göra en remaster på första spelet och göra andra spelet tillgängligt på Nintendo Switch. Detta är bra nyheter för de som vill börja från absoluta första början.

Orkar man inte det och tycker som jag att livet är för kort går det säkert att hoppa på Xenoblade Chronicles 3 direkt också. Vill ni veta vad vi tyckte om de tidigare spelen kan ni läsa recensionerna här för första och här för andra spelet.

En strid i Xenoblades 3. Stor groda till vänster. Häftiga saker på skärmen.
Hektiska strider i actionrollspelet. Kanske du den 29 juli?
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.