Voyage to the Sunken City – nästa stora kortlek till Hearthstone – seglar ut nu!

Havet är djupt! Nya minions, nya nyckelord och intressant mekanik kommer med strömmarna i Voyage to the Sunken City - en tematisk expansion till Heathstone som går att köpa nu i samband med att Year of the Hydra träder i kraft.

Då kan spelare av Blizzards kortspel Hearthstone nu dyka ner i djupet då Voyage to the Sunken City släppts. Kortexpansionen introducerar 135 nya kort och ett par nya mekaniker med de nya nyckelorden Dredge, Sunken och Colossal. En svit nya minions tar också plats på däck: Naga som har en stark affinitet till magi.

I vanlig ordning tar du del av den nya kortleken genom att köpa paket eller det nya Tavern Pass som innehåller bland annat skins av olika slag och två uncraftable kort. Du kan läsa mer om Voyage to the Sunken City på dess officiella hemsida.

Dregde och Sunken

Vi är alla bekanta med mekaniker som låter oss snegla på innehållet i vår kortlek. Vanligast är att kunna titta och välja något av de översta korten i högen. Det nya nyckelordet Dredge kastar om den regeln och låter dig istället titta på korten längst ner i högen. Detta kombinerat med funktionen Sunken, som placerar särskilt mäktiga eller användbara kort i botten av leken gör att du, med rätt kort på handen, kan fiska upp en mäktig minion eller spell!

Colossal och Naga

Naga är som sagt en ny typ av minion som tillkommer i Voyage to the Sunken City-leken. Dessa ikoniska fiender har en som känt en fallenhet för magi och lämpar sig väl i en lek med många Spells. Många av Naga-korten reagerar när du använder Spells eller låter dig gräva fram dem ur din lek.

Colossal å andra sidan är en ny typ av gigantisk minion som är så stora att deras lämmar tar ytterligare plats på planen i form av fler kort. Dessa är dyra att spela och lämpar sig som starka late game insatser för att ställa till med lite kaos. De snygga animationerna som spelar på planen när du lägger en Colossal är otroligt häftiga.

Kolla gärna in hela leken i Voyage to the Sunken City och planera potentiella lekar!

Hydran kastar om metan

Year of the Gryphon är förbi och vi träder istället in i Year of the Hydra. Voyage to the Sunken City sparkar igång Hearthstones årliga skifte och puttar bort föregående expansioner (Ashes of OutlandScholomance Academy, och Madness at the Darkmoon Faire) till spelläget Wild. Detta för att ge plats åt de många kortlekarna som är tänkta att komma under årets tre etapper. Blizzard meddelar att de särskilt kommer att fokusera på att stärka grunden i spelet och applicera olika kvalitetsförbättringar snarare än att bara utöka spelet med nya kort.

Med det sagt kommer 57 kort i Core-leken att rotera ut och ersättas med 72 nya. Totalt kommer Core att innehålla 250 kort, det vill säga 15 fler än förut. Av den anledningen är det nu ett ypperligt tillfälle att återvända till Hearthstone om du tagit en paus från spelet. Metan kommer onekligen att skifta och det kan vara stimulerande att bygga en ny lek. Det kan vara extra kul att utmana andra i samband med att alla provar ut vilka lekar som är tävlingsinriktade.

Läs mer om Year of the Hydra här, samt kika gärna på detaljlistan på den senaste patchen, 23.0 här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.