Retrospelsmässan 2014 i bilder

Charles Martinet, rösten bakom bland andra Mario och Luigi, höll föredrag och signerade idolbilder.

Givetvis besökte Varvat även i år Retrospelsmässan i Göteborg. Redan en timma innan man slog upp portarna till utställningshallen i Eriksberg ringlade köerna långa. Detta tycktes dock inte bekomma de spelsugna besökarna som underhölls av bland andra Mario i egen hög person.

Mässgolvet var betydligt större i år än tidigare och antalet utställare var fler. Störst monter hade förmodligen Nintendo som visade upp hela Mario Kart-seriens historia. Besökarna fick också möjlighet att spela det ännu outgivna Mario Kart 8.

När vi på Varvat lämnade mässan efter en härlig nostalgitripp så var köerna fortfarande lika långa. Frågan är om det inte är dags för arrangörerna att överväga Svenska Mässan som lokalitet för nästa års Retrospelsmässa

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.