Bara några dagar kvar till Retrospelsmässan 2015

Har du en förkärlek till äldre generationers TV- och datorspel och allt däromkring? Eller är du bara intresserad av en skön nostalgitripp? Då ska du bege dig till Eriksbergshallen i Göteborg den 16 maj för den sjätte upplagan av Retrospelsmässan.

Retrospelsmässan är ett årligt återkommande event där du kan prova mängder av äldre konsoler och datorer samt ta del av flera roliga saker som speltävlingar, marknadsdel och utställningar. Vi startade Retrospelsmässan 2010 eftersom vi saknade en mässa här på västkusten med fokus på retrospel.

Vi har som vision att arrangera Nordens bästa retrospelsmässa. Vi vill att Retrospelsmässan skall vara en mötesplats för människor, oavsett ålder och kön, som delar intresset för retrospel samt kulturen däromkring.”, fortsätter Robert Kreese. ”Intresset för Retrospelsmässan har ökat med åren. Första året kom det 700 personer och nu senast, på Retrospelsmässan 2014, hade vi 3600 besökare. Att så många delar vårt intresse för retrospel tycker vi är fantastiskt roligt och det är den största drivkraften till att vi vill arrangera Retrospelsmässan.

Robert Kreese, en av arrangörerna till Retrospelsmässan

På Retrospelsmässan kan man bland annat:

  • Prova klassiska spel på mängder av olika spelkonsoler och datorer
  • Fynda retrospel på Nordens största retrospelsmarknad
  • Delta i speltävlingar i flera olika retrospel med chans att vinna fina priser
  • Kolla in utställningar med klassiska spel, hårdvara samt tillbehör
  • Mingla med cosplayare
  • Testa arkadspel, flipper, retro-LAN samt massa andra spännande saker!

Retrospelsmässan har snabbt vuxit till en av Sveriges absolut största spelträffar så ta chansen och kom till Eriksbergshallen i Göteborg den 16:e maj för en dag fylld av nostalgi, gemenskap och spelglädje. Detta vill du inte missa!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.