Return to Monkey Island!!!!!!

OMG! OMG! OMG!
Omslagsbild till Return To Monkey Island

HOOOOOLYYYYYY SHIIIIIIIIIIT!

Det här mina vänner är en otroligt professionellt skriven nyhet och inte alls en fanboy som exploderar över tangentbordet. Trailer för ett nytt Monkey Island-spel är släppt och det är bekräftat på riktigt att spelet är under utveckling av Ron Gilbert’s Terrible Toybox i samarbete med Devolver Digital och Lucasfilm Games (som ägs av Disney numera). Det är åter dags att leva piratlivet på ap-ön och få skrocka som en också när det dyker upp 2022!

De som kan sin Monkey Island-historia vet om att Ron Gilbert har inte varit med och gjort de tre senaste Monkey Island-spelen. De är Curse of Monkey Island, Escape from Monkey Island och Tales of Monkey Island. Ron Gilbert vill därför att Return to Monkey Island är en uppföljare till The Secret of Monkey Island och Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge istället för de tidigare nämnda.

Trailern är kort, men väcker många känslor hos de av oss som vill ha ett nytt Monkey Island där Ron Gilbert är inblandad.

I trailern ovan kan man dock se den talande dödskallen Murray från The Curse of Monkey Island (3:an) slängas i havet som verkar indikera att det kommer bli så som Monkey Island-skaparen vill. Jag hoppas däremot att Murray får vara med i ett hörn, jag har många goda minnen av den kaxiga lilla krabaten från min ungdom. Oavsett hur det än blir är både jag och en stor del av spelvärlden väldigt extatiska över det här beskedet. Var kan man förbeställa? Frågar åt en vän.

Rolig trivia: Ron Gilbert avslöjade faktiskt att han ville göra spelet under första april, men där var ingen som trodde på honom. HAR HAR HAR HAR!!!

Den officiella hamnen för spelet hittar ni här. Ta väl hand om er sjöfarare.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.