Riktiga storspel till PS Plus i augusti!

Dead by Daylight och Mafia III blir gratis för prenumeranter med Plus-medlemskap.

I augusti kan PlayStation Plus-medlemmar uppleva det sena 60-talets Djupa Söder i Mafia III och spela det klassiska skräckfilmsspelet online med vänner i Dead by Daylight. 

Augustis första spel är kriminaldramat Mafia III. Likt dess två föregångare utspelar sig spelet i en kriminell undervärld där pengar, kulor och svek får hjulen att snurra. Men den här gången har den klassiska berättelsen om italienska gangstrar i New York spolats i favör för något annat – den här gången tar sig serien till den Djupa Södern i det sena 60-talet.

Du spelar som Lincoln Clay, en Vietnam-veteran vars liv vänds upp-och-ned när hans fosterfar och bror mördas av Sal Marcano, en italiensk gangsterboss. För att hämnas måste du ta över staden och döda hela Marcano-familjen – en medlem åt gången.

Andra spelet: Dead by Daylight

Reglerna är enkla: Överlevarna behöver fly och för att göra det så behöver de starta igång generatorer för att öppna en stor port – det är upp till mördaren att se till att det inte händer. Dead by Daylight är skräckspelet där perspektivet förändras beroende på vilken karaktär du spelar.

Två bonusspel

Det första spelet är PlayLinks quizspel Knowledge is Power, där du kan utmana dina vänner och en gång för alla spika vem som är den smartaste i gänget.

Det andra spelet är PSVR-skräckspelet Here They Lie, där du kommer utforska en mardrömslik stad där elaka varelser lurar bakom varje hörn.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.