Risodling och action i Sakuna: Of Rice and Ruin ute i november

Skördegudinnan Sakuna har fallit och måste bevisa sin värdighet genom att odla gott ris och dräpa demoner.
Släpps 20 november till Playstation 4 och Nintendo Switch.

Marvelous Europe meddelar att Sakuna: Of Rice and Ruin släpps den 20 november till Playstation 4 och Nintendo Switch (Steam den 10 november), men hungriga fans kan redan nu förhandsboka delux-utgåvan för lite extra swag. Mer om det längre ner.

Sakuna: Of Rice and Ruin

Sakuna: Of Rice and Ruin handlar om den fallne skördegudinnan Sakuna som bannlysts till en farlig öde ö. Där måste hon återvinna sin värdighet genom att odla och skörda ris samt göra livet för människorna bättre.

I strid använder sig Sakuna av verktyg från gården för att kedja samman snabba, hårda och specialattacker. Med hjälp av hennes gudomliga skrud kan hon greppa tag i plattformar och fiender för att navigera miljön och attackera mäktiga demoner.

I Sakuna kommer spelare behöva lära sig uråldriga agrikultur och steg för steg få fram de bästa grödorna. I egenskap av en skördegudinna är Sakunas styrka direkt kopplat till hur bra skörden blir, och hennes stridsegenskaper påverkas av odlingens utseende och smak.

Med hjälp av de material och råvaror Sakuna tar med hem kommer hennes dödliga medhjälpare kunna skapa vapen, rustning och mat. Genom att göra uppdrag åt människorna kommer spelaren få tillgången till fler föremål och måltider så att Sakuna kan ta sig an ännu mäktigare demoner.

Sakuna: Of Rise and Ruin hämtar mycket inspiration från japansk mytologi och presenterar en spännande ensemble av gudar och demoner. Däremot kommer pålästa fans upptäcka flera unika tvister på dessa.

Utgåvorna och erbjudanden

Den digitala delux-utgåvan har det rekommenderade priset på €49,99 och finns att tillgå exklusivt på Playstation Store och innehåller:

  • Sakuna: Of Rice and Ruin PlayStation 4 Game
  • Digital Soundtrack App with 42 tracks
  • 4 Exclusive PlayStation 4 Themes
  • PSN Avatar Set with 9 Avatars

Den vanliga digitala utgåvan finns både på Playstation Store och Nintendo eShop och har det lite lägre rekommenderade priset €39,99. Förhands köp från Playstation Store ger dessutom ett exklusivt tema.

Sakuna: Of Rice and Ruin släpps redan den 10 november på Steam.

Sakuna: Of Rice and Ruin Golden Harvest Edition.
Sakuna: Of Rice and Ruin Golden, Harvest Edition, Marvelous.

Samlarutgåvan går att beställa från utvalda återförsäljare samt Marvelous Europe hemsida och innehåller bland annat en 132-sidor konstbok, ett soundtrack på tre CD-skivor och en tvåsidig affisch.

Sakuna: Of Rice and Ruin släpps som sagt den 20 november till Playstation 4 och Nintendo Switch.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.