Tower defense möter MOBA i Skydome

I Skydome får spelare hoppa in i action med högt tempo i en isometrisk 3D-värld. Beroende på spelstil kommer spelare kunna variera mellan komplexa, defensiva lagstrategier, eller storma in med dragna vapen genom att använda sig av speciella skills för att sabotera för sina motståndare. Dödslabyrinter, portaler och tidskontroll är alla del av arsenalen som spelare kommer kunna använda sig av för att bli mästaren i denna tower defense battle arena.

Med servrarna på väg upp räknar gamigo med att 4vs4 kommer vara tillgängligt när Skydome drar igång den 18 augusti.

Utvecklarna Kinship, tillsammans med gamigo, har använt den stängda betan för att samla in spelarfeedback och har vidare finslipat balans och diverse buggar. Den senaste månaden har de även fokuserat på förberedelsen inför Early Access-patchen, “Erebus Invasion”, som ger spelet en mängd nya saker. Tillsammans med releasen kommer även spelets första battlepass, samt fri rotation av hjältar att spela med.

De som sponsrat spelet kommer kunna ta del av det redan på onsdag, den 11 augusti. Spelet kommer släppas via gamigos launcher Glyph, men även via Steam. Med sin unika mix av tower defense och MOBA hoppas Skydome leverera en ny, fräsch upplevelse av MOBAs.

Vad vi kan vänta oss:  

  • En kontinuerlig uppdatering av hjältar, alla med unika färdigheter och personliga torn
  • Högt tempo, actionstrategi och isometrisk 3D
  • Spelare kan använda murar och torn för att stärka sin karta
  • Intervention skills kan störa motståndarnas försvar
  • Djungler i MOBA-stil med unika bossmonster  
  • Invaderingssystem; besegra vågor av monster som invaderar ditt territorie och slåss mot dina motståndare för att använda buffarm extratrupper, m.m.
  • 4vs4 multiplayermatcher; gå samman med dina vänner och överlista motståndet
  • Säsongsrankning vid release
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.