Rösterna i Fallout 4

fallfem

Courtenay Taylor

Bara för att du är en ensam vandrare betyder det inte att du behöver vara knäpptyst. För första gången i serien kommer vi få träffa en protagonist som faktiskt har en röst. Då det här kommer förhöja spelets berättande och spelarens inlevelse kommer det även tillföra en del utmaningar för Bethesda. Vem ska säga allt detta? Vart hittar man en bra röst?

Medan de letade efter de perfekta rösterna visste Bethesda att de behöver både en manlig och en
kvinnlig röstskådespelare med lite tid över. Närmare bestämt några år. Skådespelarna måste även kunna leverera en genomsnittlig karaktär som på ett passande sätt kan representera spelarens val i allt denne väljer att hitta på.

fallmale

Brian T. Delaney

Efter tonvis av auditions lyckades teamet hitta två personer – Brian T. Delaney och Courtenay Taylor. De har jobbat med bl.a. Bethesda, Blindlight Studios och röstregissören Kal-El Bogdanove (Stålmannen?!). Delaney och Taylor har fått säga över 13.000 rader med dialog, vilket har tagit nästan två och ett halvt år.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.