Runescape 3 kommer i sommar!

Jagex gick nyligen officiellt ut med att den tredje installationen av det populära online-rollspelet RuneScape kommer att få se solens ljus redan i sommar. Uttalandet kommer med några screenshots och en bakom-kulisserna-video som går att kolla på nedan.

Enligt Jagex kommer spelet att ha utvecklats rejält sedan sina föregångare. Förutom att motorn kommer vara helt byggd i HTML5 så kommer spelet ha fått en hel del andra ansiktslyft: Bättre grafik, längre sikt, nytt ljud, ny design och en värld med innehåll som kommer att förändras och uppdateras varje gång den når en ny era.

Jag har aldrig lirat RuneScape själv, inte ens när det var som nytt och folk inte verkade snacka om annat innan WoW dök upp som en isbrytare på MMORPG-marknaden. Men i det här fallet är jag intresserad. Att kunna spela i webbläsaren är ju alltid ett plus i kanten när man sitter i skolan och är uttråkad, eller hur?

[youtube id=”h73o_UQq0OI” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.