Fuse, En ny CoOp-shooter från EA

EA och Insomniac Games presenterade nyligen Fuse, en CoOp-shooter för fyra personer som börjar säljas i Sverige den 30 maj. I Fuse tar spelarna rollen som någon av de fyra specialtränade hemliga agenterna Dalton Brooks, Izzy Sinclair, Jacob Kimble och Naya Deveraux – var och en med sina egna xenotech-vapen och unika förmågor som de använder för att rädda mänskligheten från den dödliga utomjordiska Fuse-energin. Fuse är utvecklat av den oberoende studion Insomniac Games.

De spelare som förbokar Fuse från utvalda återförsäljare kommer att kunna låsa upp specialvapen och skyddsutrustning till var och en av de fyra agenterna. Dessa vapen kan användas för att förstärka karaktärernas arsenal genom ökad eldkraft för alla enhandsvapen.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.