Rykte: Comic Con Gamex flyttar till Friends Arena

Spelmässa på nationalarenan

Varvat har via källor fått veta att Artexis, arrangören av Comic Con Gamex, förhandlar med Friends Arena om att hålla den stora spelmässan på nationalarenan i år.

Gital AL-Ebeyawi, affärsutvecklingschef på Artexis, bekräftar via telefon att förhandlingar pågår med representanter för Friends Arena och att man är mycket nära ett avtal.

Gamex hade premiär 2010 och har genom åren stoltserat med olika samarbetspartners. 2014 slogs mässan ihop med den internationellt kända seriemässan Comic Con, ett samarbete som kommer att fortsätta 2015.

Comic Con Gamex äger som vanligt rum under höstlovet. Den här gången går mässan av stapeln mellan den 29 oktober till den 1 november.

Sedan tidigare står det klart att Comic Con som renodlad seriemässa även landar i Malmö under 2015. Datumen som gäller är 11 till 13 september och lokalen blir Malmömässan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.