Sam B från Dead Island är tillbaks med ny låt

[youtube id=”QjKW9vvlP1Y” width=”600″ height=”350″]

Ett av mina favoritspel från förra året, Dead Island, började med en tung raplåt av den fiktiva artisten och spelkaraktären Sam B. Låten, Who Do you Voodoo, följs nu upp av den nyinspelade No Room In Hell. I musikvideon axlar rapparen Josef ”J7” Lord rollen som Sam B och enligt storyn skall No Room In Hell vara inspelad strax innan Sam gav sig av till Banoi Island för en konsert på Royal Palms Resort Hotel. Skivbolaget med det finurliga namnet Diamond Horde Records har nu släppt låten som ett minne av rapparen som försvann när kontakten med Banoi Island bröts. Alla vi som spelat Dead Island känner till Sam B:s öde och det faktum att han fortfarande är vid liv tillsammans med en liten grupp överlevande och en herrans massa zombies.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.