Sammanfattning av Nintendo Direct

I förra veckan höll Nintendo ännu en av sina direktsända presskonferenser. För er som missade den så går den att titta på här. Den här gången fokuserade man på främst på Nintendo 3DS där man bland annat presenterade ett nytt golfspel med Mario och hans vänner i huvudrollen. Dessutom så debuterar Donkey Kong snart till den bärbara konsolen i plattformsspelet Donkey Kong Returns 3D. 

För Zelda-fantaster så lanserar man också ett helt nytt comunity till Wii U Miiverse där man kan snacka med andra fans av den klassiska spelserien.

Fire Emblem: Awakening är ytterligare en titel som avslöjades under Nintendo Direct. Spelet kommer till oss i Europa den 19 april och för fans så släpps en exklusiv Fire Emblem-bundle med en specialdesignad Nintendo 3DS XL. Monster Hunder 3 är ett annat spel som har premiär nästa månad, både till Wii U och Nintendo 3DS.

Dessutom så släpptes två trailers för Mario & Luigi: Dream Team och Luigi’s Mansion 2 som båda två ser mycket lovande ut. Ta gärna någon minut att titta på de charmiga förhandstittarna nedan.

Mycket gott att se fram emot för 3DS-ägare med andra ord!

[youtube id=”De1bj_2TkoA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”KlP3C_zk1a4″ width=”600″ height=”350″]

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.