Se hur gameplay kom till i rollspelet Tyrrany

Idag laddade Paradox Interactive och Obsidian Entertainment upp den tredje och sista delen i deras utvecklarvideos för rollspelet Tyrrany. I avsnittet får spelare se hur de olika designbesluten kommer till liv i Tyrrany. Från följeslagare till magiskapande, strid och mycket mer. Exempel på spelfunktionerna visas i videon och de spektakulära magiattackerna är särskilt imponerande.

Tyrrany är ett isometriskt rollspel i en värld där kriget mellan de goda och de onda redan är över – och där de goda förlorade. Spelaren tar rollen som en av imperiets ledare med auktoritet att styra och ställa, men också med kravet att lösa problem som uppstår mellan makten och upprorsmakare.

Tyrrany släpps den 10 november till PC, Mac och Linux.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.