Kör dina jordbruksmaskiner som ett proffs med nya grejer från Thrustmaster

Gillar du att sitta framför skärmen och skörda virtuella grödor i spel som Farming Simulator? Om svaret är ja kommer här en nyhet som kommer att göra livet som cyberbonde betydligt enklare. Nu släpper nämligen Thrustmaster en helt ny joystick designad för att styra tunga maskiner, så som kranar, truckar och skogsutrustning. SimTask FarmStick bjuder på 7 knappar, 2 flervägsknappar, en ministick samt ett tumhjul. Avtryckaren låter dig enkelt växla mellan körläge och arbetsläge. På basen hittar du ytterligare 18 knappar och en kombo-knapp som gör att du kan dubbla antalet funktioner på joysticken.

SimTask FarmStick är redo att köra direkt i Farming Simulator 22, då den är plug-and-play, vilket innebär att de flesta funktioner redan är programmerade i spelet. Tillsammans med ratten T128 eller T248 med en styrknopp blir din simpit för tung utrustning så gott som komplett.

Många funktioner blir tillgängliga direkt med din tumme.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.