Se ny stronghold The Sunken i Anthem stream i kväll

BioWare ska i kväll sända den nya strongholden The Sunken som kommer till Anthem senare i april.
The Sunken, BioWare.

I kväll klockan 22:00 kopplar BioWare upp sig till nätet för första gången på nästan en hel månad för att berätta om nästa uppdatering till Anthem. I den här sändningen ska de visa upp den nya strongholden, The Sunken.

Sändningen ser du i kväll klockan 22:00 på Anthems twitchkanal.

BioWare har varit otroligt tysta den senaste månaden och inte alls varit lika öppna som de var innan Anthems release och veckorna efteråt. Spelets community manager har berättat att individerna som arbetar på spelet drar sig tillbaka från sociala medier efter flera personliga påhopp från spelare på Twitter och Reddit. Däremot försäkrar BioWare oss att de är hård arbetande på att förbättra spelet, trots den otroliga negativiteten kring spelet och dess påfrestande utveckling (som Kotaku rapporterade tidigare i april).

Av den här anledningen bör BioWare visa upp, eller åtminstone förmedla, vad mer som väntar ihärdiga spelare i den nära framtiden. Enligt Anthems planer ska april månad introducera klaner till spelet, samt leaderboards, nya legendariska uppdrag, flertalet aktiviteter i freeplay och ett nytt sätt att utveckla din karaktär. Inget av detta har BioWare ens yttrat ett ord om de senaste veckorna.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.