Se kataklysmen i morgondagens stream av Anthem

BioWare har varit tysta i över en månad och helt plötsligt ska de hålla i en stream för Anthem i morgon.
Kataklysmen var ursprungligen planerad att lanseras i maj.

Anthem har varit dödförklarad i stort sett sedan releasen den 22 februari. Att BioWare gått under radarn i över en månad till följd av en serie mediala och spelmässiga bakslag, har bara stärkt dödförklaringen. Nu, likt en blixt från klar himmel, utannonserar BioWares community manager Jesse Anderson, att studion skall hålla i en sändning i morgon klockan 22:00 för att visa upp Cataclysm samt prata om Anthem.

Ni kan se streamen på Anthems twitchkanal och på Mixer. 30 maj klockan 22:00.

Jag är ärligt talat chockad! Jag hade inte förväntat ett ord från BioWare innan E3, men nu sitter jag här och vet inte vad jag ska tycka. Morgondagens sändning lär avgöra hur bilden på Anthem utvecklas, eller avtar.

Uppdatering 1.2.0

En lika stor överraskning var dagens uppdatering till Anthem som såg en rad kvalitetsförbättringar och buggfixar. 1.2.0 utannonserades natten till i dag och var en smärre uppdatering som trädde i kraft på förmiddagen. Det enda nya innehåll uppdateringen bidrog med var ytterligare tre legendariska uppdrag att sänka tänderna i. Över det har kompassen blivit smartare och ska nu peka ut närliggande samlarföremål. Spelare har också fått möjligheten att kommunicera med enkla fraser. Vissa egenskaper har också blivit buffade.

Hur känner ni för Anthem? Tror ni BioWare kan rädda spelet? Berätta gärna i kommentarerna!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.