Season of the Wish nu live i Destiny 2

Drakar, Geralt of Rivia och önskningar sparkar igång den nya säsongen i Destiny 2.

Ikväll rullar den nya säsongen ut i Destiny 2. Season of the Wish som den heter tar oss tillbaka till Dreaming City för att förhandla med Riven, en önskedrake. Det blir en spännande fortsättning på spelets pågående story som sist såg oss hitta en av Rivens ägg i Savathûns ägo. Kanske ser vi slutet på den magiska förbannelse som plågat Dreaming City i flera år?

Aktiviteter för grupper av spelare, hemliga uppdrag, nya vapen, egenskaper och utmaningar att bocka av väntar i sedvanlig ordning. Den enda skillnaden den här gången är att Season of the Wish kommer att vara fram till 4 juni. Detta på grund av (som alla redan förstod skulle hända när Bungie började sparka anställda till höger och vänster) förseningen av nästa expansion Destiny 2: The Final Shape.

Du kan läsa Bungie platta meddelande på deras blogg, som även kort säkerställer att det kommer finnas lite saker att göra i väntan. Rekommenderar dock att lyssna på Joe Blackburns video istället, som är ett mer personligt meddelande.

(Observera att det i dagsläget inte är sagt huruvida Destiny 2: Into the Light paketet kommer vara gratis för alla spelare, eller bara tillgängligt att köpa för alla spelare.)

Season of the Wish höjdpunkter

Fast att de flesta av oss Destiny-veteraner är väl bekanta i hur säsonger är strukturerade i Destiny 2 så har Season of the Wish faktiskt några anmärkningsvärda nyheter! Till att börja med har du nu mera tillgång till ditt Vault i orbit (hoppas på post master härnäst!), vi kommer börja testa ett nytt matchningssystem där spelare kan söka grupp till specifika aktiviteter samt att nya banor till Crucible är på väg!

Andra nyheter är samarbetet med CD Projekt RED för unika rustningar och föremål i Destiny 2 som inspirerats av The Witcher-spelen. En ny dungeon som öppnar sina dörrar på fredag och lägre kostnader på ghost shell-modifikationer.

Läs mer om Season of the Wish på spelets officiella blogg, eller ännu bättre, hoppa in och spela det!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.