Slutet är nära – se den avslutande filmen för Destiny 2: The Witch Queen

Vår undergång har börjat. Snart faller ljuset, men kan vi stå kvar i mörkrets förtryck? Destiny 2: Lightfall släpps 28 februari.
Den har ingenstans kvar att fly.

Slutet är nära! Den här veckan får spelare tillgång till det sista uppdraget för säsongens story – Abhorrent Imperative. För att få tillgång till uppdraget behöver du ha genomfört föregående veckors story-uppdrag. Uppdatera Destiny 2 och hugg tag i detta (förmodligen) dramatiska avslut efter att maintenance är avklarat.

Med bara två veckor kvar på säsongen och The Witch Queen står vi på tröskeln till Destiny 2: Lightfall. Om ni tror att Lightfall bara blir ännu en Destiny-expansion så ber jag er att tänka om. Destiny 2 står inför flera omvälvande förändringar. Inte bara att Strand, den nya kraften spelare kommer kunna nyttja, förändrar sättet vi förflyttar oss i spelet, vi får även stora förändringar till hur vi skapar vår spelstil med build-crafting. Samtidigt fortsätter Bungie att justera och balansera vapen och egenskaper för att spelet ska kännas så bra som möjligt.

Dessutom har Bungie stora planer för att förbättra den långsiktiga upplevelsen av säsonger (till exempel att de är förutsägbara) och göra aktiviteter mer attraktiva. Slutligen siktar de på att implementera ett looking for group-verktyg som spelare kan använda för att hitta spelare att göra gemensamma aktiviteter med. Det om något kommer göra Destiny mer lättillgängligt, även om det riskerar att underminera de sociala möten som sker spontant utanför hjälpsystem.

Destiny 2: Lightfall släpps den 28 februari till PC, Playstation 5 och Xbox Series X|S.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.