Secret of Mana får få fysiska kopior

Den efterlängtade releasen för remaken av Secret of Mana närmar sig med stormsteg. I februari nästa år så kommer vi få chans att spela den gamla klassikern med uppdaterade miljöer och karaktärer på Playstation 4, Vita och PC.

Visuell magi på hög nivå!

Inte världen över

Men söker du efter en fysisk kopia av spelet så får du kanske anstränga dig lite mer än i vanliga fall. Secret of Mana kommer endast ut som fysisk utgåva till Ps4 och kommer endast säljas hos utvalda återförsäljare i USA, Kanada och vissa delar av Sydamerika. Gamestop och deras systerbolag tycks vara kedjan som lagt beslag på alla exemplar.

Edit: Uppgifter från Koch Media säger att de kommer förse oss i Norden med kopior. Hur många vi får tillgång till är ännu oklart. Men då vet vi i alla fall att vi inte behöver beställa från andra sidan det stora blå.

Man får hoppas att de väljer att återanvända en av tidernas snyggaste box art.

Spelet finns annars att boka digitalt för alla nämnda plattformar redan nu och släpps den 15:e februari 2018.

Det är ett otroligt fint fodral dock. Kommer du nöja dig med en digital kopia eller blir det ett fysiskt exemplar för dig?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.