Sega Genesis Mini försenas

Minikonsolen som utannonserades i våras av Sega är nu försenad till 2019.

Sega Genesis Mini, även känd som Megadrive Mini.

Sega meddelade i går via deras japanska officiella Twitterkonto att utgivningen av deras egna minikonsol, Sega Genesis Mini, har försenats till 2019. Varför beslutet tagits är inte riktigt klart men Sega avslöjade samtidigt att de siktar på en internationell release – vilket på sätt och vis är goda nyheter för oss i Sverige.

I samma veva har Sega skrivit ett samarbete med en erkänd japansk mjukvaruutvecklare till projektet. Hur det kommer att påverka det nuvarande samarbetet med AtGames, företaget bakom retrokonsolen Sega Genesis Flashback, är ännu oklart.

Sega Genesis Mini släpps internationellt någon gång 2019.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.