SimCity får sexton regioner

En av de stora frågorna som uppkommit i och med att EA utannonserade kommande SimCity har varit hur många städer som kan finnas i en och samma region. Utvecklarna Maxis meddelade i dag att upp till 16 städer kan byggas och spelas med inom en och samma region. Du kan själv välja om du vill spela själv, tillsammans med vänner eller med hela världen.

Redan från början kan man ta reda på en hel del fakta om regionen som exempelvis vem som spelar i regionen, vilka sorts städer som finns tillgängliga, vilka stora projekt som är under utveckling och kanske det viktigaste av allt – vilka resurser och andra fördelar finns tillgängliga inom varje stads gränser. Klicka exempelvis på en av städerna och se hur mycket kol som gömmer sig under jordytan. Saknar du naturresurser? Varför inte bygga ditt eget Skrotopolis och tjäna pengar på att ta hand om dina grannars sopor?

SimCity till PC börjar säljas i Sverige den 7 mars, 2013.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.