Simon Pegg lägger till rektor på magisk skola på CV:t – Hogwarts Legacy

Simon Pegg tar rollen som den uppblåsta Phineas Nigellus Black, rektor på Hogwarts. Han är redan min favoritkaraktär i Hogwarts Legacy.
Simon Peggs nya roll är rektor på Hogwarts Legacy.

Warner Bros. Games och Avalanche Software avslöjade i dag några välkända röstskådespelare som kommer gestalta karaktärer i Hogwarts Legacy. Av alla utannonserade skådespelare är utan tvekan Simon Pegg, den brittiska filmkulturens messias, den som överraskar mest. Simon Pegg, som bland annat är känd för Shaun of the Dead, Hot Fuzz och J.J. Abrams reboot av Star Trek, är en begåvad skådespelare vars bidrag säkerligen kommer vara minnesvärd!

I Hogwarts Legacy axlar herr Pegg rollen som Phineas Nigellus Black, rektor över Hogwarts. Av ätten Black är Phineas en uppblåst och självcentrerad rektor som mest bryr sig om sin status i samhället. Generellt hatad av eleverna gör han så lite som möjligt och spenderar hellre sin tid med att trimma sitt skägg.

Övriga ansikten

För huvudkaraktären står Sebastian Croft och Amelia Gething. Sebastian slog igenom i Game of Thrones som den unge Ned Stark. Och Amelia är en Youtube- och Tiktok-stjärna som senare gjorde en serie om sig själv med BBC. Det ska bli riktigt intressant att höra dessa röster gestalta våra egna avbilder av häxorna och trollkarlarna i våra drömmar. Än så länge har vi mest hört exempel från Sebastian Croft, så förhoppningsvis får Amelia skina lite i nästa trailer.

En viktig karaktär i berättelsen är Professor Matilda Weasley, ja du läste rätt, en Weasley. I rollen som ställföreträdande rektor på Hogwarts är det hon som ger spelaren deras Wizard’s Field Guide och visar dem till Vid-behovs-rummet. Matilda Weasley spelas av Lesley Nicol, känd från Downtown Abbey som Mrs. Patmore.

För fler utannonserade röstskådespelare och karaktärer, se Hogwarts Legacy officiella Twitterkonto.

Om du tror att John Cleese agerar Nästan-huvudlösa Nick i Hogwarts Legacy, så måste jag tyvärr meddela att det inte blir så. Den äran har tillfallit Jason Anthony, en erfaren skådespelare som både skådespelat inom film och serier så som tevespel. Bland annat Otter i Call of Duty: Modern Warfare och dess sidospår.
 
Hogwarts Legacy släpps den 10 februari till PC, Playstation 5 och Xbox Series X|S, den 4 april till Playstation 4 och Xbox One, samt till Nintendo Switch 25 juli.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.