Final Fantasy XIV:s nästa stora patch är ute nu!

Tisdagen den 10:e Januari släpptes patch 6.3 till Final Fantasy XIV. Den nya patchen, som har fått namnet ”Gods Revel, Lands Tremble”, är riktigt enorm och fylld med massor av nyheter och uppdateringar. Det här är några av alla godsaker vi har fått i den nya patchen.

  • Berättelsen fortsätter – Nya Main Scenario quests. Final Fantasy XIV:s huvudberättelse har fått ett nytt kapitel. Sökandet på den försvunna draken Azdaja fortsätter och våra hjältar har funnit en ovanlig allierad i den mystiska Zero. Men ett oväntat hot dyker upp i horisonten…
  • Euphrosyne – En ny raid för 24 spelare! Den andra delen i Final Fantasy XIV:s pågående Alliansraider är här. Efter att ha spelat den själv kan jag säga att det är en av seriens bästa hittills!
  • En ny Dungeon och en ny Trial!
  • En ny Ultimate Raid – The Omega Protocol. En extremt utmanande ny raid för 8 spelare baserad på Omega. The Omega Protocol kommer att släppas runt den 24:e Januari.
  • En ny Unreal Trial – Containment Bay P1T6. En ny Patch innebär också en ny Unreal Trial. Denna gång får vi återuppleva striden med Sophia, men kanske lite svårare än vad vi kommer ihåg…
  • Förutom allt som är listat ovan har vi också fått några nya sidouppdrag, en ny treasure hunt dungeon, en ny Crystalline Conflict PvP arena och massor av nya minions och mounts.

I en framtida patch kommer vi att få nya relikvapen, en ny tribalquest och fortsättningen på sidoberättelsen om Hildibrand och kanske viktigast av allt: en ny Deep Dungeon. Vi återkommer med mer info närmare release.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.