Hogwarts Legacy får enorm uppdatering samt ett läge för spindelfobi

Arania Exumai! Hogwarts Legacy får den största uppdateringen hittills och ett läge för häxor och trollkarlar med spindelfobi.

Hogwarts Legacy har nu tre månader bakom sig sedan dess release på PC, Playstation 5 och Xbox Series X|S och får nu sällskap av förra generationens konsoler Playstation 4 och Xbox One. Häxor och trollkarlar på Nintendo Switch får vänta lite till då Hogwarts Legacy släpps till Nintendos hybridkonsol den 25 juli. I samband med releasen på de äldre konsolerna har spelet fått sin hittills största uppdatering, med över femhundra buggfixar och ett par nyheter värt att belysa.

Du kan läsa den fullständiga detaljerade listan på åtgärder på Hogwarts Legacys hemsida.

Den allra största nyheten är Arachnophobia, under Accessability Options, som byter ut spindelmonster mot leksaker i trä med rullskridskor på – en nickning till en viss Riddikulus-effekt. Läget byter inte bara ut spindlarnas utseende i Hogwarts Legacy och gör alla statiska spindelkroppar i spelet osynliga, utan reducerar även ljuden de ger ifrån sig. Det ska däremot förtydligas att bilden i monsterkompendiet inte är utbytt (vilket är underligt), så undvik att bläddra i den om du inte absolut måste!

Vidare åtgärdar uppdateringen en väldigt lång lista med buggar, främst de som fått uppdrag att låsa sig, sparfiler att försvinna och andra rent besvärliga problem. Min favorit däremot är att kläderna din karaktär kan ha på sig nu ser rena och fräscha ut, till skillnad från releasen när mycket av textilierna såg smutsiga ut.

Funderar du på att införskaffa Hogwarts Legacy kan du läsa vår recension där vi berättar om hur imponerade vi är av spelet, samtidigt som det finns mer att önska. Observera att recensionen är på Playstation 5 och vi kan inte rapportera tillståndet på gårdagens konsoler.

Passa även på att titta på Hogwarts Legacy på Twitch då du fram till den 1 juni kan erhålla flera kosmetiska föremål tillägnade Professor Ronen. Se bara till att länka ditt WB-konto med ditt Twitch-konto för att få tillgång till belöningarna. För att sedan få belöningarna behöver du titta på en streamer spela Hogwarts Legacy med Twitch Drops aktiverade, titta i intervall om 30 minuter och lösa in belöningarna varje halvtimme. Jag upptäckte att nedräkningen till nästkommande belöning inte börjar fören du löst in pågående belöning.

Hogwarts Legacy Twitch drop 2023.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.