Sims 4 sägs ha smartare Simmar – Är det ens möjligt?

Simmarna har alltid varit en källa för ändlös underhållning, samt irritation vid vissa situationer. I The Sims 4 kommer simmarna ni skapar vara ”smartare”, vilket kommer resultera i att de försätter sig i ännu knasigare situationer. Hur deras intelligens kommer att fungera rent praktiskt i spelet vet vi ännu ingenting om, men jag har en känsla att de ändå kommer att komma för sent till jobben, kissa på sig och sätta husen i brand.

Har du någon rolig sims-historia att dela med dig av i väntan på The Sims 4? Dela gärna med den i kommentarerna.

The Sims 4 är den efterlängtade uppföljaren till ett av världens mest populära spelserier. The Sims 4 släpps till PC den 4 september.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.