The Sims fyller 22 år – firar med att bli gratis

Från och med nu kan du spela The Sims 4 gratis på PC, Playstation 4 och 5 samt Xbox Series X|S och Xbox One. Tanken är att locka nya spelare till den gamla klassikern och låta ännu fler upptäcka tjusningen med att leka gud. Samtidigt lovar utvecklaren Maxis att spelet kommer att hållas levande för en lång tid framöver genom ännu fler expansioner och mer innehåll. Bland annat kommer dina simmar äntligen att få ta hand om nyfödda bäbisar i en expansion som väntas redan tidigt nästa år.

Genom åren har en mängd moddar utvecklats av kreativa spelare över hela världen. Snart kommer flera av dessa att bli officiellt tillgängliga i The Sims 4 genom ett samarbete med Overwolf. Exakt hur det kommer att fungera avslöjas vid ett senare tillfälle.

Nästa The Sims är under utveckling

Maxis avslöjar samtidigt att nästa generation The Sims är under utveckling med arbetsnamnet “Project Rene”. Av det vi vet hittills är den stora nyheten att det kommer att bli möjligt att spela både ensam och tillsammans med andra spelare, oavsett vilken plattform dina vänner spelar på.

Alla nyheter om The Sims från ”Behind The Sims Summit” kan ses i videon överst i detta inlägg.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.