Suicide Squad: Kill the Justice Leage får förstärkning imorgon – Season of Joker plus bugfixar

Den första stora uppdateringen till Suicide Squad: Kill the Justice League släpps 28 mars, men du kan ladda ner den redan nu.

Imorgon startar den första riktiga uppdateringen till Suicide Squad: Kill the Justice League med innehåll som är gratis för alla spelare. Season 1, som också heter Season of Joker, går live imorgon och introducerar massor av nytt att göra i Kill the Justice League. Inte minst den nya spelbara skurken Joker!

Season 1 kommer med en enorm lista av justeringar och bugfixar, som du kan läsa mer av på spelets officiella hemsida.

Season 1 är uppdelad i två episoder varav den första, Fear, introducerar en ny boss med Green Lantern Braniac, nya Incursion- och Stronghold-uppdrag. Den första delen kommer med massor av ny loot att samla bland annat ett nytt Infamy set inspirerat av Scarecrow och Infamy-vapen tillhörande Mad Hatter. Galenskapen fortsätter i säsongens andra episod Duality då vå får ett Two Face Infamy set och Notorius-vapen för Reverse-Flash och Black Manta!

Season of Joker kommer med nya kosmetiska föremål att köpa till dina skurkar (av bilden ser det ut att vara budget cosplay på g). Medan Joker och allt spelbart innehåll är gratis för spelare som äger Kill the Justice League, går det att investera i ett battle pass för lite extra kosmetiska föremål.

Jokern i sig är precis som de andra skurkarna väldigt mobil och använder sig av ett raketförstärkt paraply för att sprida förödelse omkring sig. Nästan som en mordisk Mary Poppins! Som de flesta vet utspelar sig Suicide Squad: Kill the Justice League i samma universum som Arkham-serien. Där dog Joker i slutet av Batman: Arkham City, så denna Joker är hämtad ur ett parallellt universum, så kallad Elseworld. Och denna Joker är yngre och har en lite annorlunda personlighet, men troligtvis lika rubbad.

Imorgon får vi chansen att lära känna denna bombkastande galning när han ansluter till Suicide Squad!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.