Jokern, alternativa dimensioner och det som väntar till Suicide Squad: Kill the Justice League efter release

Rocksteady Studios presenterar sina planer för framtiden med Suicide Squad: Kill the Justice League och deras ledord är spelarvänligt och gratis. Jag gillart!
Se och hör vad som väntar efter releasen av Suicide Squad: Kill the Justice League.

Rocksteady Studios och Warner Bros. Games har nu avtäckt framtidsplanerna för deras kommande actionspel Suicide Squad: Kill the Justice League. Med start i mars 2024 rullar Rocksteady ut den första säsongen som introducerar spelare för funktionen Elseworlds. Här kommer spelare uppleva alternativa verkligheter tungt påverkad av specifika karaktärer från DC Comics universum. Fast säsongerna innehåller mer än så! Vi kan se fram emot nya spelbara karaktärer, nya områden, vapen, uppdrag, berättelser och uppdateringar.

Först ut är Jokern! Men inte vilken skojare som helst, för som fans vet dog originaljokern i Batman: Arkham City. Den här Jokern kommer från en alternativ dimension skapad av Braniac och har en helt annan historia än originalet. Jokern har en vild spelstil och använder ett raketdriven paraply för att ta sig runt i staden.

Solid plan och gratis uppdateringar

Överlag ser den tilltänkta planen för Kill the Justice League solid ut. Vi kommer få nya karaktärer att spela med och levela upp, nya områden att utforska och leka runt i, nya vapen som förhoppningsvis bidrar till spelstilsvariation och nya bossar att smiska. Dessutom ser Episoder ut att utöka berättelsen utan tidsbegränsningar. Så om du är upptagen med ett annat spel i ett kvartal, går du inte miste om Episoden, utan kan åtnjuta den senare.

Bäst av allt är att allt är gratis för spelare med Suicide Squad: Kill the Justice League! Inga season pass, inga DLC. Allt är gratis och automatiskt. Vill du så kan du kasta pengar på kosmetiska föremål i spelets butik, men för att levela upp behöver du spela!

Rocksteady Studios säger flera gånger under filmklippet att de siktar på spelarvänlighet och frihet, ord vi sällan hör i marknadsföring. Fast det blir upp till bevis den 2 februari när Suicide Squad: Kill the Justice League släpps på Playstation 4 och 5, Xbox Series X|S samt PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.