Skrivna äventyr kommer till Sea of Thieves med Tall Tales

Sea of Thieves jubileumsuppdatering introducerar ett nytt spelläge fokuserat på berättelser, gåtor och fällor.
Äventyr väntar i Sea of Thieves med jubileumsuppdateringen.

Rare har äntligen gått in på djupet i vad som möjligtvis är den mest intressanta uppdateringen till Sea of Thieves till daga. Tall Tales är ett nytt spelläge som fokuserar på berättelser i spelets universum och ska låta spelare jaga efter ledtrådar, lösa gåtor och pussel samt slåss mot nya fiender! Shores of Gold heter den första samlingen av berättelser och utvecklaren Rare beskriver dem som känslosamma sagor i klassisk tappning.

Äventyr i Tall Tales inleds precis likt andra uppdrag i Sea of Thieves med att besättningen röstar fram aktiviteten, men den här gången i en taverna. Därefter berättar den mystiska främlingen en legend som blir äventyrets ramverk. Sedan blir det upp till spelarna att gå till botten (har har!) på berättelsen genom att lösa gåtor och pussel. Men du får akta dig, farliga fällor och mordiska skelett kommer att stå i din väg.

Vi rekommenderar er starkt att se den fullständiga sändningen om Tall Tales.

I kistan

Du kan lägga nästan vilket löst föremål som helst i kistan.

(Bonuspoäng för den som ser referensen!) En spännande funktion som tillkommer i Tall Tales och jubileumsuppdateringen är de nya collector’s chests som går att hitta under äventyr. Som namnet förtäljer är dessa kistor som går att plocka upp och ta med sig ombord, men de fyller en funktion i äventyren i och med att de innehåller föremål och ledtrådar nödvändiga för att komma vidare i ett äventyr.

Det är även möjligt att hitta kistor som denna slumpmässigt i världen.

Det som gör kistan så intressant är att spelare kan fylla kistan med andra föremål som till exempel värdefulla döskallar eller ädelstenar för att samla och skydda lösa skatter. I en öppen värld som Sea of Thieves, där du aldrig riktigt vet vad som kan hända, är collector’s chest ett verktyg för din fantasi. Föreställ dig att du smyger ombord på en annan besättnings skepp och byter ut deras kista mot din egen som innehåller en rutten känga som du råkade fiska upp?

Fantasin sätter gränserna.

Tall Tales: Shores of Gold släpps i samband med jubileumsuppdateringen den 30 april.

Rare om Tall Tales

Vill du veta mer om Tall Tales? Varför inte höra det direkt från källan? I det här klippet berättar design director Mike Chapman och senior designer Andrew Preston från Rare om tankarna och arbetet bakom Tall Tales.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.