Snart dags för den blodiga skörden i gränslandet

Vi satt precis på redaktionen och pratade om att översätta spelrelaterade namn till svenska och det är ju helt galet hur obegripligt det blir då! Ni vet ju hur det var med filmer på 90-talet. (Om ni är för unga får ni fråga era föräldrar. Och nej, VHS är inte ett filformat.) Vad ni läste i rubriken är såklart att Bloody Harvest, det första gratiseventet i Borderlands 3, är på ingång. Mer specifikt med start 24 oktober, fram till 5 december. Det är snart, det!

Vi får nya bossar, nya trinkets, nya skins, nya legendaries – det blir en hel del nytt, allt svept i ett spöklakan av pumpor och andra atteraljer med Halloweentema. Snart får vi leka spökjägare (ni hör ju hur det låter!) och börja mörda redan mördat villebråd.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.