Snufkin: Melody of Moominvalley får demo och släppram

Snufkin going rogue.

För drygt ett år sedan dök Snufkin: Melody of Moominvalley upp bland kommande spel. Sedan dess har projektet försenats till att nu släppas under första kvartalet nästa år. Innan dess kommer vi dock att få en demo. Faktum med att det blir redan under Steam Next Fest den 9–16 oktober.

Berättelsen går som så, att ett antal parker mystiskt har dykt upp i Mumindalen. De stör den vackra idyllen i landskapet, men vakter gör att invånarna inte kan eller vågar göra något åt saken. Snusmumriken tar lagen i sina egna händer för att återställa naturen och balansen i det pittoreska samhället.

Musik kommer att vara en central del av spelmekaniken, och den kommer att komponeras i samarbete med Sigur Rós. Detta gör Snufkin: Melody of Moominvalley än mer nordiskt: en finsk sagoberättelse (Tove Jansson) med norsk speldesign (Hyper Games) och isländsk musik (Sigur Ròs), utgiven av en svensk förläggare (Raw Fury). Kommer dansken också in i bilden så småningom, tro?

Snufkin: Memory of Moominvalley släpps alltså i början av 2024, på PC (Steam) och konsoler (exakt vilka vet vi inte ännu).

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.