Sol vind och vatten – ta en titt på alvernas hemland Summerset i The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online: Summerset är en magisk plats som varit avskärmad från övriga världen. I sommar öppnas gränserna till nya äventyr.
Magi och mystik ruvar på Summerset.

The Elder Scrolsl Online: Summerset är nästa stora kapitel i onlinerollspelet och släpps den 21 maj till PC och Mac samt den 5 juni till Playstation 4 och Xbox One. Summerset är högalvernas grönskande hemland och har varit en plats där deras kultur och artisteri frodats utan yttre inverkan, men den nya drottningen Ayrenn har beslutat att öppna gränserna för resten av Tamriel.

Den ståtliga Indrik är en av de mystiska varelserna som lever på Summerset.

Läs gärna vår förhandstitt av Summerset.

I Summerset väntar nya äventyr som ytterligare nystar i demonernas planer att ta över världen. Dessutom tillkommer en ny skilline från legendariska Psijicrdern, jewelery crafting, en ny Trial, nya dungeons, delves och bossar. Och såklart massor av gear och föremål att berika din spelupplevelse med.

Beta

Just nu pågår en betatest av Summerset på The Elder Scrolls Online PTS, så håll ett öga på din inkorg efter en inbjudan. Om du betatestade Morrowind förra året har du automatiskt tillgång till Summerset på PTS. För att kunna testa Summerset behöver du godkänna ett NDA-avtal som gäller fram till den 1 maj.

The Elder Scrolsl Online: Summerset  släpps den 21 maj till PC och Mac samt den 5 juni till Playstation 4 och Xbox One.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.