Wrathstone DLC till The Elder Scrolls Online släpps nästa vecka

På måndag kan spelare kliva in i det nya innehållet. Playstation 4 och Xbox One får vänta tills mars.

Wrathstone, årets första DLC till The Elder Scrolls Online, släpps till PC och Mac den 25 februari. Wrathstone är startskottet till den mest ambitiösa berättelsen i onlinerollspelets historia och ska spänna över hela året med expansionskapitlet Elsweyr i sommar och ytterligare två DLC i höst.

Wrathstone släpps den 12 mars på Playstation 4 och Xbox One.

Den betalda DLC:n (gratis för Plus-medlemmar) Wrathstone innehåller två dungeons, Frostvault och Dephts of Malatar, med tillhörande veteranversioner och unik loot. Frostvault låter spelare navigera en dödlig glaciär under Eastmarch för att nå ett uråldrigt dvärgafäste. Depths of Malatar skickar spelare för att undersöka en sjunken ayleidruin och finna svaren på en förlorad kompanjon.

Akta dig för Malatars beskyddare.

Uppdatering 21

I samband med Wrathstone implementeras också uppdatering 21, gratis för alla spelare. Uppdateringen levereras i sedvanlig ordning med nytt innehåll och kvalitetsförbättringar, utöver buggfixar och stabiliseringsförbättringar.

I uppdatering 21 ser vi en ny arena för battlegrounds, Eld Angvar, som utspelar sig mellan dimensioner. De som ger sig in i arenan bör se sig för så att de inte trillar ner mellan dess plattformar. Egenskaper som puttar motståndare kommer väl till hands i Eld Angvar. Uppdateringen introducerar även ett pet och tre weapon outfit styles (ett för varje lag i battlegrounds).

Mest anmärkningsvärt är uppdateringens implementering av Zone Guide-systemet som hjälper spelare kartlägga och systematiskt genomföra allt innehåll i alla zoner. Uppdrag, skyshards, grottor, mundusstenar, bossar och allt annat som går att göra i en angiven zon kan nu kartläggas och bockas av allteftersom.

En annan stor del i uppdateringen är omarbetningen av alla rasers unika egenskaper. För att göra dem mer distinkta och tillåta fler spelstilar inom rasen har många egenskaper förändrats. Till exempel kan Argonians bli helt immuna mot sjukdomar och High elves kan antingen få ökad mana regeneration eller stamina, beroende på vilket som är högst. Tidigare var egenskaperna ganska ointressanta och bidrog oftast inte till några nyttiga ökningar om du inte aktivt byggde din karaktär runt rasegenskaperna. Läs mer om syftet och ändringarna av egenskaperna här.

Wrathstone släpps den 25 februari till PC och Mac. Playstation 4 och Xbox One får det istället den 12 mars.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.