Soul Calibur V går nu att ladda ned

Förra året släpptes Soulcalibur V, den femte installationen i den ökända fightingspelserien, och nu har spelet äntligen blivit tillgängligt för digital nedladdning. Den 23 april blir spelet tillgängligt på Games on Demand till 360, och bara en dag senare, den 24 april, så kommer spelet dyka upp till PlayStation Network. Priset kommer ligga på runt 200:- (19.99€).

Men 360-ägare får lida lite pin nu, för PS3-versionen kommer nämligen att få en extra utgåva vid namn Legendary Edition för  en hundralapp extra (ca 300:-). Denna utgåva kommer innehålla hela spelet samt en extra karaktär, Dampierre, och en del nedladdningsbart krimskrams som kostymer och rustningar.

Soulcalibur V gjorde verkligen ett intryck på mig när jag recenserade spelet för ett år sedan. Robusta strider, grym grafik, tighta kontroller och intressant handling beprytt med trevliga cutscenes gör att jag lätt skulle rekommendera spelet för både nykomlingar och gamla fans.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.