Soundtracksöndag: Coronakviss, del 3

En cinematisk resa

Söndagens musikkviss är lite kortare. Här är det 16 låtar från en rad olika spel med en gemensam nämnare. Vilken nämnare det är, tänker jag låta er lyssnare lista ut. Som vanligt finns facit på nästa sida som ni når genom pilen i botten av texten. Jag ska inte uppehålla er längre än så, ty vädret är fint och jag har en balkong att mysa bort kvällen i. Självklart med lite spelmusik i bakgrunden som kanske eller kanske inte är relaterad till kvissen ifråga.

Trevlig kväll på er i värmen!

Sida 1 av 2Nästa

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.