Spela Battle Royale gratis under hela april

Ja, ni hörde. Under hela april bjuder Activision och Treyarch på en rejäl spelfrossa när Battle Royal-läget i Call of Duty: Black Ops 4 blir gratis för alla. Samtliga framgångar sparas när gratisperioden är slut och införlivas direkt om spelaren väljer att satsa på en betald fullversion av spelet.

Den största nyheten är tillgången till den splitternya Alcatrazbanan som förlägger striden på den kända amerikanska fängelseön. Hela härligheten finns nu tillgänglig till PC, Xbox One och PS4.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.