Spelare säljer hela sitt liv på eBay

Har du 3.5$ att hosta upp? I så fall kan du köpa Shane Butchers ”liv”, vilket omfattar allt han äger. Detta betyder att man köper hans hus, hans tre bilar, tre kajaker, hans personliga spelsamling och slutligen hans tre R.U. Game?-butiker som han själv äger och i sig kommer med tusentals spel. Alla möbler och inredning i hans hem kommer att lämnas intakt åt köparen som kan bestämma över det han själv vill spara.

Butcher  kommer att hjälpa till i ytterligare sex månader efter köpet och lära upp den nya ägaren av hans tre spelbutiker för en mjuk företagsmässig övergång. I en intervju med The Baltimore Sun säger han att han inte har kunnat se och göra saker på grund av hans hårda jobb inom branschen. Nu planerar han att köpa en campingbil och resa genom landet, se Grand Canyon och träffa familj. En mer omaterialistisk lösning på att uppnå sina drömmar får man nog leta efter, och även om man inte direkt kan sätta ett värde på sitt liv så kommer Butcher ändå göra sig en rejäl hacka – om planen går som det ska.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.