Spana in Speltorget, din mötesplats för spelrelaterade affärer

Facebook har många grupper för försäljning av spel och konsoler, men vart man än kollar så verkar det vara alltför restriktiva regler eller något nischat tema (såsom ”retrospel”). Vad gör man? Jo, man startar en egen facebookgrupp!

Vi på Varvat har startat gruppen ”Speltorget – Sälj/köp/byt/skänk allt inom spelvärlden” och är en öppen sida för alla som söker, säljer, skänker eller vill byta spel, konsoler eller annan kuriosa från spel i alla former. Vi rekommenderar alla att gå med och se gruppen växa till en gemensam mötesplats för spelare som vill göra affärer med varandra.

Två fördelar med Speltorget är att vi har ett minimalt antal regler för att inte begränsa annonsering inom gruppen – folk får puffa och diskutera annonser efter behov – samt  att sidan inte är nischad utan omfattar allt som har med spel att göra: Nya spel, gamla spel, konsoler, brädspel, planscher, det är helt fritt!

Vi önskar er alla lyckade affärer!

Vänliga hälsningar från oss på redaktionen och Johan Bennerheim (admin)

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.