BarCraft tar e-sporten till Stockholm 28 september

Ahhhh, visst var det goda tider när man satt framför TV:n i sin introverta trygghet och spelade Super Mario i sin internetfria barndom på 90-talet. Men idag är det andra bullar. Online-spelen dominerar marknaden och e-sport som fenomen har bara eskalerat i popularitet och efterfrågan världen över. Nördstämpeln har suddats ut; datorspel är 2000-talets fotboll.

BarCraft, en förening som belyser e-sport i Sverige, har nu utvecklat en systerorganisation vid namn Bar of Legends (en sammanslagning av ”Bar” och League of Legends). Med detta har de även tillkännagivit att deras första e-sportsevenemang kommer hållas den 28 september på O’Learys Norrtull i Stockholm.

”Härliga give-aways” och ”annat trevlig” utlovas till de spelnördar med initiativförmåga nog att pallra sig dit, och för den som vill veta mer om evenemanget kan man hålla utkik på Bar of Legends officiella facebookgrupp.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.