Spelet som många skulle behöva spela

Det är ingen nyhet att 2020 kommer bli ett annorlunda år. 2021 kommer nog inte vara så annorlunda, men det får vi se när det väl är dags. Jag pratar såklart om den rådande pandemin och allt den fört med sig. Vi har sett och läst om rastlösa stockholmare som ägnar sin tid i karantän på skidsemestrar, tanter som riskerar sitt (och andras) liv genom att gå ut och köpa rökt ål, folk som går på krogen, tar fikor, kränger på sig foliehatten och kallar det en attack från okända makter. Sedan har vi alla tokstollar som skötte sig själva och sket i andra genom att länsa butiker på handsprit, toalettpapper och medicin. Skratta eller gråta är frågan.

För många blir det här extrasvårt, då vi har snuskpellar som inte ens klarade av att göra det efter ett toabesök, innan pandemin.

Dessa intellektuellt avslappnade varelser hopar sig i drivor och nu kommer det ett spel som kan lära alla nonchalanta galningar hur det bör hanteras.
Fancy + Punk presenterar – Coronavirus Quarantine Simulator.

”Medan idén är att fortsätta komma med tokiga och roliga situationer för spelare är det även ett initiativ i att höja medvetenheten om hur vi bör hantera vår tid i karantän.” Särskilt när en del självlobotomerade tokstollar har börjat förneka och förminska allvaret i detta.

Coronavirus Quarantine Simulator är en kort upplevelse som hjälper dig utveckla dina överlevnadsfärdigheter under en pandemi. Dessa färdigheter kan såklart appliceras på verkligheten. De bör appliceras i verkligheten!

Hitta på saker att göra för att fördriva tiden och inte tappa förståndet helt och hållet.

Spelet har även en leaderboard så att du kan tävla mot andra överlevare runtom i världen. Spelet erbjuder bland annat:

  • Använd dig av de bästa metoderna under karantänperioden.
  • Förbättra din pandemiska överlevnad från dag till dag på ett sätt du kan göra i verkliga livet.
  • Ha riktigt roligt med en massa galna upptåg.
  • Utveckla ditt ”taktiska spionage” när du handlar i butiker, utan att bryta den sociala distansieringen.
  • Lär dig att tvätta händerna som ett proffs med den extremt realistiska (kanske inte) simulatorn.
  • Balansera ditt liv med olika aktiviteter och lär dig nya, spännande saker.

2 Kommentarer

  1. Hallå. För tillfället, från datorspel, spelar jag för det mesta cs go. Dessutom, då och då, gillar jag att komma förbi plattformen… där jag öppnar fodral där jag får coola vapenskinn.

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.