Varvat på plats på Gamex 2013!

Då var vi äntligen på plats på Gamex 2013 i Stockholm. Mässan öppnade dörrarna för knappt en och en halv timme sedan. När dörrarna slogs upp rusade spelglada tonåringar in för att tävla om vem som först kunde få chans att testa de olika sevärdheterna. Datorlängorna för Battlefield 4 fylldes snabbt upp, liksom Sonys och Microsofts stationer för Playstation 4 och Xbox One.

I jämförelse med förra året verkar det vara mycket mer hårdvaruföretag närvarande på Gamex. Det ger en annorlunda känsla och Nintendo lyser med sin frånvaro. Trots det verkar det bli fyra spännande dagar med massvis av förhandstittar på kommande spel, som Ryse och Dark Souls II, cosplay och speltävlingar. Håll utkik efter våra uppdateringar!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.