Ett avskedsavsnitt från Life is Strange finns ute nu!

Det har blivit dags att ta farväl av våra vänner Chloe och Max. Life is Strange har nått sitt slut (för denna gång) och våra vänner tackas av i ett väldigt speciellt avsnitt...

Även de bästa stunderna har ett slut.

Life is Strange och dess uppföljare/prequel Life is Strange: Before the Storm har rört om i våra hjärtan sedan den första episoden släpptes Januari 2015. Berättelsen om Max och hennes blåhåriga bästa vän Chloe rörde våra hjärtan med tonårsdramatik, mordgåtor och tidsresor. Nu har det blivit dags att tacka av våra vänner och blicka framåt.

Det har nämligen släppts ett speciellt avskedsavsnitt som inte bara kommer att verka som ett farväl till Max, Chloe och Rachel, utan även denna era av Life is Strange. Ashly Burch och Hannah Telle återvänder som Chloe och Max och avsnittet kommer att handla om Max och Chloes vänskap några år innan Life is Strange utspelar sig. Skattjakt och nostalig utlovas!

En uppföljare är under utveckling och Square Enix och Dontnod har lurigt hintat att detaljer kommer avslöjas inom en snar framtid. Men… det får vänta. Låt oss nu istället sjunka ner i soffan och hänga med Max och Chloe en sista gång. Thanks for a hella good time.

Specialavsnittet ”Farewell” är tillgängligt nu till PS4, Xbox One och Steam.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.